Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g krabų lazdelių 200 g fermentinio sūrio 2 kiaušiniai 4 šaukštai majonezo 2 šaukštų majonezo Krapai, truputį 1 stiklinė džiūvėsėlių Aliejaus,
kepimui
Gaminimas: Sutarkuokite fermentinį sūrį burokine tarka. Krabų lazdeles sumulkiai supjaustykite. Visa tai sumaišykite, įdėję majonezo, susmulkinto česnako, smulkintų šviežių, arba džiovintų krapų. Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus (kiek didesnius, nei
graikinis riešutas), juos kiek paplokite, kad gautųsi maži kotletukai. Merkite į kiaušinių plakinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Karštus patiekite su virtais ryžiais bei daržovėmis, o šaltus - kaip užkandą prie
alaus. Skanaus ;)
|
|
|
|
|