Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Paupio g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Pietvės g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Pievų g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Platelių g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Baklažanai, 2 vienetai Kalakutienos faršas, 200 gramų Morkos, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Česnakai, 1 skiltelė Sviestas, 60 gramų Sojos padažas, truputį Druska, pagal
skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Cukrus, 1 šaukštelis Fermentinis sūris, 100 gramų
Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, perpjaukite išilgai per pusę ir, apibarstę minkštimą druska, palikite pusvalandžiui. Po pusvalandžio gerai nuplaukite šaltu vandeniu ir išpjaukite dalį
minkštimo (nuo žievės turi likti maždaug 1 cm). Svieste pakepinkite morkų kubelius bei susmulkintus svogūnus. Atskirai pakepinkite druska, pipirais, česnakais bei sojos padažo šlakeliu pagardintą maltą kalakutieną. Jai kiek apkepus, sudėkite kubeliais supjaustytus baklažanų minkštimus ir dar
patroškinkite 10 min. Į šį troškinį sudėkite pakepintas morkas su svogūnais, pagardinkite juodaisiais pipirais, druska pagal skonį, cukrumi, išmaišykite ir gautu įdaru "prifarširuokite" baklažanų puseles. Pašaukite į 200 C orkaitę, po 20 min išimkite, apibarstykite tarkuotu sūriu ir vėl 10 min
šaukite į orkaitę. Garnyrui skaniausia rinktis virtus, svieste apkepintus ryžius.
P.S. Į įdaro troškinį tinka įdėti porą šaukštų saldaus čili padažo.
Skanaus.
|
|
|
|
|