Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alantos g., Perkalių k., Molėtų r. sav.,
Dvaro g., Perkalių k., Molėtų r. sav.,
Iškylautojų g., Perkalių k., Molėtų r. sav.,
Ulyčios Senoji g., Perkalių k., Molėtų r. sav.,
Kryžių Kalno g., Piliakiemių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis) Padažui: 50 ml baltojo vyno 100 ml grietinėlės 15 g saulėje džiovintų pomidorų 10 cm baltojo poro dalies 0,5 arbatinio šaukštelio
garstyčių 20 g sviesto Druskos - pagal skonį Pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių. Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite
grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Žuvį patiekite su padažu.
|
|
|
|
|