Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tverečiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ugnies g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ukmergės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ulonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ūlos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baltas ridikas 200 g virtos veršienos 1 v. š. krapų 1 svogūnas 50 g razinų 50 g graikinių riešutų 50 g granatų 3 v. š. alyvuogių aliejaus Citrinų sultys, truputį 1 a. š.
medaus 2 morkos Druska, truputį
Gaminimas: Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui,
sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
|
|
|
|
|