Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varpo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vasario 16-osios g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vėjo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Velžio kelias, Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Venslaviškio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos, pjaustytos gabaliukais 2 šaukštai sviesto 0,5 svogūno 0,5 paprikos, raudonosios 5 pievagrybiai 2 šaukštai kvietinių miltų 0,5 stiklinės vandens, virinto Druska,
pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Čili, pagal skonį
Gaminimas: Kiaulienos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste. Sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių
troškintis. Pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome. Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!
|
|
|
|
|
|