Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klaipėdos g., Priekulės m., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Priekulės m., Klaipėdos r. sav.,
Lietuvininkų g., Priekulės m., Klaipėdos r. sav.,
Minijos g., Priekulės m., Klaipėdos r. sav.,
Naujoji g., Priekulės m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijos: 600 g virtų bulvių 1 trynys 220 g miltų druska 1 baltymas 200 g džemo 1 šaukštas romo 100 g sviesto 100 g džiūvėsėlių 50 g miltinio
cukraus
Gaminimas: Su lupenomis virtas bulves nulupti ir sugrūsti. Suleisti trynį, suberti miltus, žiupsnelį druskos ir suminkyti tešlą. Iškočioti 1/2 cm storio lakštą, išpjauti 7 vidutinio dydžio skritulėlius ir aptepti jų kraštus baltymu. Džemą sumaišyti su romu. Ant
kiekvieno skritulėlio užkrėsti džemo, sulenkti pusiau ir suspausti kraštus. Puode užvirinti vandenį, įberti žiupsnelį druskos ir išvirti virtinukus. Džiūvėsėlius pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Virtinukus išimti kiaurasamčiu, nuvarvinti, apvolioti džiūvėsėliuose ir
apibarstyti miltiniu cukrumi
|
|
|
|
|