Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
???? ??,
danube flooding today,
??????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodimeda,
Rodilė, Kavinė, Baras, Čeburekinė,
Rodilė,
Rodiklis, Klaipėdos padalinys,
Rodiklis, Kauno Futbolo Klubas,
Šernų g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Tujų g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Tulpių g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Tvenkinio g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Vakarų g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 ml pieno 60 g sviesto Druskos 0,5 cukraus 100 g kvietinių miltų 2 kiaušiniai
Gaminimas: Pieną užverdame su sviestu, druska ir cukrumi. Miltus persijojame. Kai pienas
užvirs ir sviestas išsileis, nuimti puodą nuo ugnies. Suberti į pieną miltus ir išmaišyti. Vėl dėti puodą ant mažos ugnies ir maišant medinių šaukštų plikyti tešlą. Tai reiškia tol maišyti, kol pasidarys vientisas tešlos gumulas, o puodo dugnas pasidengs balta plėve. Plikytą tešlą perdėti į kitą
indą ir įmušti kiaušinį bei maišyti. Kitą kiaušinį galima įmušti tik tada, kai pirmas jau bus pilnai įmaišytas. Tešla turi būti vientisa, elastinga, stangri. Su konditeriniu švirkštu išspausti pyragėlius ant kepimo popieriaus ištiestos skardos. Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės vandens 150 g sviesto (margarino) truputis druskos 6 kiaušiniai 1,5 stiklinės miltų Kremui: 200 g sviesto 0,5 indelio kondensuoto
pieno
Gaminimas: Vandenį su sviestu bei druska užvirinti ir maišant supilti miltus. Maišyti, kol tešla atšoka nuo sienelių ir nuimti nuo ugnies. Tešlą palikti atvėsti. Įmušti po vieną kiaušinį maišant. Turi gautis vienalytė, grietinės tirštumo masė. Sudėti
tešlą į konditerinį maišą arba jei neturite į celofaninį maišiuką (prakirptą) ir išspausti norimą formą. Pyragėlius dėti į orkaitę įkaitintą iki 200 C laipsnių ir kepti apie 20 minučių. Pastaba: nedarinėkite orkaitės, nes pyragėliai subliukš. Išsukti iš kambario temperatūros sviesto ir
kondensuoto pieno kremą ir prišvirkšti jo į pyragėlius. Pastaba: kremą patartina išsukti su mediniu šaukštu.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g margarino VILNIUS kepiniams 150 g miltų 30 g krakmolo 5 kiaušiniai 1 lygus šaukštelis kepimo miltelių
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Puode
užvirinti 250 ml vandens su margarinu. Puodą nuimti nuo ugnies ir iš karto suberti miltus ir krakmolą. Gerai išmaišyti. Nuolat maišant, kaitinti dar apie 1 min., kol tešlą atsiskirs nuo puodo kraštų. Karštą tešlos gniužulą tuojau pat įdėti į dubenį ir po vieną įmušti kiaušinius. Į
atvėsintą tešlą įmaišyti kepimo miltelius. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėlioti tešlos gumulėius, suformuotus dviem šaukšteliais arba išspaustus švirkštu. Plikytus pyragėlius kepti 25-30 min. 200 laipsnių orkaitėje. Per pirmąsias 15 min. orkaitės neatidarinėkite, nes
pyragėliai sukris. Skanaus :)
|
|
|
|
|