Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
holandstraat 16,
astralas,
santorini man overleden,
kyle concert tickets 2024,
internet und tv anbieter,
??????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tujų g., Biržų k., Biržų r. sav.,
Tulpių g., Biržų k., Biržų r. sav.,
Veterinarijos g., Biržų k., Biržų r. sav.,
Būginių g., Būginių k., Biržų r. sav.,
Jovaro g., Butniūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 puodelio miltų 0,5 puodelio kakavos miltelių 0,5 puodelio sviesto arba margarino 1 puodelis cukraus 0,25 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio kepimo miltelių 0,25 šaukštelio
sodos 1 kiaušinis 1,5 šaukštelio vanilės 48 nusausintos konservuotos vyšnios 170 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 0,5 puodelio saldaus kondensuoto pieno
Gaminimas: Dubenyje sumaišykite miltus ir kakavos miltelius, atidėkite. Dideliame dubenyje
elektriniu mikseriu vidutiniu-dideliu greičiu plakite sviestą arba margariną 30 sekundžių arba kol suminkštės. Supilkite cukrų, druską, kepimo miltelius ir nugesintą sodą. Plakite, kol viskas gerai susimaišys. Sudėkite kiaušinį ir vanilę. Gerai išplakite. Plakdami po truputį supilkite
miltus su kakava. Iš tešlos suformuokite 2,5 cm skersmens rutuliukus; sudėkite į neišteptą kepimo skardą. Kiekvieno rutuliuko centrą paspauskite nykščiu. Nusausinkite vyšnias, palikdami sultis. Padėkite po vyšnią į kiekvieno pyragaičio centrą. Nedideliame inde sumaišykite šokolado
gabaliukus ir saldintą kondensuotą pieną; kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Įmaišykite 4 šaukštelius vyšnių sulčių. Šaukštu uždėkite apie 1 šaukštelį glajaus ant kiekvienos vyšnios, paskirstykite, kad jis padengtų visą vyšnią. (Jei reikia, glajų galima atskiesti vyšnių
sultimis.) Kepkite 180 C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Išėmę padėkite ant vielinio padėklo, atvėsinkite. Uždengus galima saugoti kambario temperatūroje iki 2 dienų.
|
|
|
|
|