Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
immobilienfinanzierung,
???,
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
???? ??,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piliakalnio g., Jonikų k., Plungės r. sav.,
Beržų g., Jovaišiškės k., Plungės r. sav.,
Tilto g., Jovaišiškės k., Plungės r. sav.,
Gandrų g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Giraitės g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 gr miltų 100 gr sviesto Druskos 1 kiaušinis 0,5 šaukštelio mielių Kremui papildomai reikės: 100 g sviesto 100 g cukraus 50 g miltų 2 kiaušiniai žiupsnelis
druskos 0,5L pieno 4 šaukštai citrinos sulčių 0,5 citrinos žievelė 4 - 5 migdolai
Gaminimas: Tešla greitai užmaišoma ir 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje. Po to ji iškočiojama ir sudedama į torto formą (tešlos kraštai smarkiai pakeliami). Sviestas išsukamas su
cukrumi, į šią masę įmušami kiaušiniai ir supilami miltai, įberiama druskos, citrinos žievelės, įpilama citrinos sulčių (norint galima įpilti romo ir įdėti karčiųjų migdolų). Šviežias pienas pakaitinamas, bet neužvirinamas. Tortas kepamas orkaitėje 10—15 min. Į paruoštą kremo mišinį
supilamas šiltas pienas, viskas 2—3 min. pamaišoma maišytuvėje, kol sutirštėja, ir tučtuojau užpilama ant torto. Tortas kepamas dar 30 min., kol jo paviršius apkepa ir pasidaro rusvas.
|
|
|
|
|