Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
0636894460,
2? ????,
tijgerpuntentest,
merginos,
kfz-haftpflicht vergleich,
uuytttttttttt,
????? ???,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sartų g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Vasaknų g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Žirgų g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Alksno g., Vajasiškio k., Zarasų r. sav.,
Gražutės g., Vajasiškio k., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gr maltų griklių 200 gr kvietinių miltų 3 stiklinės pieno 40 gr mielių 3 šaukštai 3 kiaušiniai 1 šaukštas cukraus pudros 1 šaukštas tirpintų kiaulės
taukų Druska
Gaminimas: 1,5 stiklinės pieno sumaišoma su mielėmis, cukrumi ir šaukštu kvietinių miltų. Viskas palaikoma, kad pakiltų. Tada supilamas likęs pienas, suberiami visi kvietiniai ir grikių miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma. Viską gerai išmaišius, supilamas
tirpintas sviestas. Dar sykį tešla pakildoma ir įkaitintuose riebaluose kepami blynai.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 puodelis (apie 220 ml) grikių miltų 1 kiaušinis 1 žiupsnelis druskos 1,5 puodelio šalto vandens
Gaminimas: Išplakti kiaušinį su druska. Į kiaušinio plakinį įmaišyti vandenį ir
miltus. Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Keptuvę ištepkite sviestu ir įkaitinkite. Kepkite blynus per visą keptuvės plotį. Daugiau aliejaus ar sviesto nereikia. Užtenka pirmą kartą patepti keptuvę. Gera keptuvė tikrai nesvils. :) Blynai labai skanu su obuolių ir slyvų
koše.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 65 g kvietinių miltų 65 g grikių miltų 225 g varškės 3-4 kiaušiniai 1 žiupsnelis druskos 0,5 šaukštelio sodos 2 šaukštai cukraus 120 ml pieno 2 šaukštai aliejaus
(kepimui)
Gaminimas: Išplakite kiaušinius su cukrumi, druska ir pienu. Įmaišykite sodą, varškę ir miltų masę. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po šaukštą tešlos į keptuvę. Kepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels.
|
|
|
|
|