Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
viral smp 2 vs 4,
????????,
hastelweg eindhoven,
hnl,
mobile.de car insurance,
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patalpa, istaiga arba jos padalinys, kur atliekami moksliniai tyrimai, eksperimentai,
Patalpa, kur yra irengti specialus instrumentai astronominiams, oro ir kitiems stebejimams vykti,
Patalpa, kurioje yra klozetas,
Patalpa, kurioje skaitomos paskaitos, parnesimai,
Patalpos garso salygos vadinamos - .....,
Viršupio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žirnių miltų 50 g baltų miltų 1 šaukštelis maltų kmynų 1 - 2 supjaustyti švieži žali ankštiniai pipirai, be sėklų 0,75 šaukštelio kurkumos 0,5 šaukštelio druskos 0,5
šaukštelio juodųjų pipirų 2 šaukštai susmulkintų šviežios kalendros arba petražolės lapų 1 šaukštelis maltos kalendros 300 ml šalto vandens 1 šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero 2 vidutiniai supjaustyti pomidorai 1 žalias saldusis pipiras ghi arba sviestas kepimui
3 šaukštai citrinos sulčių
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite žirnių miltus, baltus miltus ir kitus komponentus (iki vandens). Maišydami lėtai pilkite šaltą vandenį, kol gausis tirštoka blynų tešla. Jei atrodys, kad tešla per tiršta, nepamirškite, kad pomidorų
sultys ją atskies. Maišydami sudėkite tarkuotą imbierą, pomidorų gabalėlius ir pipirus. Padėkite į šalį. 20 - 26 cm skersmens keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies. Ištirpinkite joje ghi arba sviestą, įpilkite tiek tešlos, kad vienu kartu gautųsi du 10 - 13 cm skersmens blynai. Blynai
nebūtinai turi būti visiškai apvalūs, — svarbiausia, kad būtu vienodo storio. Blynus apversdami kepkite ant silpnos ugnies maždaug 4 - 5 minutes, kol pasidarys rusvai auksinės spalvos ir traškūs. Šitaip kepkite tol, kol sunaudosite visą tešlą. Kiekvienai pudlai dėkite maždaug 1 arb.
š. ghi arba sviesto. Iš viršaus pudlas apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite karštas. Tešla ruošiama: 15 min. Viena pudla kepama: apie 5 min.
|
|
|
|
|