Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klemiškės g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Martinų g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Smėlio g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Smeltaitės g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Plantožės g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,6 kg šparagų 1 šaukštas druskos 1 šaukštelis ir 100 g sviesto 1/2 šaukštelio cukraus 1 šaukštelis citrinos sulčių 50 g tarkuoto “Džiugo”
sūrio
Gaminimas: Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius. Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti
druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės. Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
|
|
|
|
|