Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Atžalyno g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Babilonijos g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Bijūnų g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Birutės g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/4 šviežio kopūsto 1 vidutinio dydžio morka 2 svogūnai 4 bulvės 1 indelis pikantiško sūrelio 2 kubeliai sultinio 50 g sviesto
Gaminimas: Bulves nuskutame,
nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į verdantį vandenį. Po to sudedame kubeliais supjaustytą kopūstą. Morką ir svogūnus susmulkiname ir, pakepinę su sviestu, irgi sudedame į sriubą. Verdame, kol daržovės suminkštėja. Tada įmetame 2 kubelius sultinio, indelį pikantiško
sūrelio ir dar verdame 10 min. Išvirusią sriubą pabarstome džiovintais arba šviežiais krapais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos kaulų 400 g raugintų kopūstų 0,5 stiklinės pupelių 0,25 stiklinės tiek žirnių Morka Svogūnas 2 šaukštai pomidorų padažo 2 šaukšteliai miltų 2 šaukštai
taukų šaukštas grietinės Pipirai Druska 3 lauro lapai
Gaminimas: Pupeles ir žirnius 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką, pupeles, žirnius ir pamaišant
1,5val. troškinti. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberti prieskonius. Sriubą paskaninti grietine.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai sviesto 2 saujos žaliųjų žirnelių 2 morkos 2 saujos smulkintų briuselio kopūstų 1 svogūnas Sriubos prieskoniai 3 skiltelės česnako
Gaminimas: Puode
išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Tuomet dėti juostelėmis pjaustytas morkas, žirnelius ir smulkintus kopūstus. Šiek tiek pakepinti ir užpilti 1 litru verdančio vandens. Tuomet dėti sriubos prieskonių ir pavirti dar 20 minučių. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: poras morka bulvė 2 skiltelės česnako 0,5 l daržovių sultinio pomidorai savo sultyse koncervuotos pupelės batonas, sūris
Gaminimas: Daržoves susmulkinti ir sudėti
į puodą kartu su susmulkinta česnako skiltele ir sultiniu. Pagardinti druska ir pipirais, užvirti ir sumažinti temperatūrą. Uždengti ir virti 15 minučių, kol daržovės kiek suminkštės. Pomidorus sutrinti maisto smulkintuvu ir supilti į daržoves kartu su pupelėmis. Viską gerai
išmaišyti. Batono riekeles iš abiejų pusių ištrinti česnako skiltele ir apkepti. Uždėti griežinėliais supjaustyto sūrio ir kepti, kol jis pradės burbuliuoti. Patiekti su karšta sriuba.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Naminis mėsos sultinys 0,5 kopūsto 300 g nulupto moliūgo 2 bulvės 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas žalios petražolės druska lauro lapai juodieji
pipirai aitrioji paprika ciberžolė 0,5 stiklinės pomidorų padažo
Gaminimas: Daržoves susmulkinti, moliūgą sutarkuoti smulkiai, sudėti prieskonius ir druską pagal skonį, supilti padažą. Valgant galima pagardinti grietine.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 svogūnai 1 vidutinio dydžio morka 1 vidutinio dydžio burokėlis 1 maža galva kopūsto 2-3 bulvės 370 g nuluptų ir sutrintų pomidorų 1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių 3
šaukštai augalinio aliejaus 3 šaukšteliai įvairiausių prieskonių Žalumynų: krapų, petražolių, kalendros, svogūnų laiškų
Gaminimas: Svogūnus ir morką susmulkinau. Įkaitinau keptuvėje alieju ir pakepinau daržoves. Smulkiai supjausčiau kopūstą, burokėlį; kubeliais -
bulves. Užvirinau apie 2 litrus vandens. Jei norite tirštesnės sriubos vandens reikės 1-1,5 litro. Į vandenį sudėjau pakepintas daržoves ir susmulkintas šviežias. Supyliau pomidorų košelę, pupeles, įmaišiau prieskonių. Viriau apie 15 min. Po to įmaišiau žalumynus ir viriau dar apie 5
min. Gero apetito! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|