Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liaudies g., Ignalinos m., Ignalinos r. sav.,
Liepų g., Ignalinos m., Ignalinos r. sav.,
Ligoninės g., Ignalinos m., Ignalinos r. sav.,
Lygumos g., Ignalinos m., Ignalinos r. sav.,
Lygumos skg., Ignalinos m., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištų kepenėlių 400 g bulvių keli šaukštai grietinės keli grūdeliai juodųjų pipirų 1 l pieno svogūnas 100 g lašinukų 3 šaukštai aliejaus 4 skiltelės
česnako žiupsnelis druskos pipirų 3 šaukštai miltų
Gaminimas: Kepenėles nuplauti, užpilti pienu ir palikti parai. Morkas sutarkuoti, svogūną ir lašinukus supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje. Sudėti kepenėles ir kepinti apie 15 minučių. Supilti pieną, kuriame mirko
kepenėlės. Suberti smulkintus česnakus, pabarstyti miltais, druska, pipirais. Uždengti ir troškinti 30 minučių. Sudėti į lėkštes, įdėti po šaukštą grietinės. Patiekti su virtomis bulvėmis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|