Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
holandstraat 16,
astralas,
santorini man overleden,
kyle concert tickets 2024,
internet und tv anbieter,
??????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Bijūnų g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Bokšto g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Daubos g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Diemedžių g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/8 l baltojo vyno 1 šaukštelis citrinos sulčių druskos 450 g šaldytų išlukštentų moliuskų 1 svogūnas 2 šaukšteliai sviesto
Gaminimas: Į 1/8 l vandens supilti baltąjį
vyną, citrinos sultis, suberti druską ir užvirti. Sudėti moliuskus ir virti uždengus 2 minutes. Nukelti nuo ugnies. Po 10 minučių moliuskus išgriebti ir supjaustyti gabaliukais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir kepti su sviestu, kol suminkštės. Suberti moliuskus ir kepti, kol viskas
gražiai pagels. Dažnai maišyti. Padažu užpiltą valgį į stalą tiekti specialiuose indeliuose.
|
|
|
|
|