Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Romaniniu ir gotikiniu pastatu vidaus erdves strukturine dalis, dengta vienu skliautu,
Kuno judesiu, kuriuos sukelia sirdies veikla, grafinis registravimas,
Gaubtagyviai arba .....,
Humoristinio, groteskinio pobudzio pjese,
Pastato sienos karkasas, sudarytas is horizontaliu, vertikaliu ir istrizu strypu (dazniausiai mediniu) standumui padidinti,
Parko g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pasvaigės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pašlaitės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pašto g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pavasario g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g. lieso jautienos kumpio 5 svogūnai 100 g. pievagrybių šaukštas krakmolo pusės citrinos sulčių 2 šaukštai sojų padažo pusė šaukšto cukraus druskos maltų juodųjų
pipirų aliejaus kepti
Gaminimas: Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame
supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kepame uždengtoje keptuvėje, nustatę mažą kaitrą, maždaug 15-20 minučių. Kepdami po truputį maišome mėsą ir vis įpilame vandens. Patroškiname dar apie 10 minučių. Kol mėsa troškinama, nuvalome ir pusžiedžiais supjaustome svogūnus, o nuvalytus grybus
supjaustome griežinėliais. Mėsai suminkštėjus, sudedame grybus, svogūnus, įpilame sojų padažo. Viską patroškiname dar apie 5 minutes. Baigdami kepti užpilame šaltame vandenyje išleistą krakmolą ir maišome, kol sutirštėja. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|