Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slyvų g., Gasparų k., Panevėžio r. sav.,
Sodų g., Gasparų k., Panevėžio r. sav.,
Upės g., Gasparų k., Panevėžio r. sav.,
Bangos g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Darbo g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 šaukštai sėlenų 1/8 l pasukų 1 kiaušinis 400 g maltos mėsos 4 šaukštai kapotų petražolių druskos ir juodųjų pipirų 2 šaukštai aliejaus
Daržovių padažas: 3
svogūnai 400 g porų 3 šaukštai sviesto 1/8 l mėsos sultinio 1/4 l grietinės druskos ir juodųjų pipirų 1 šaukštelis krakmolo 1 šaukštas kapotų petražolių
Gaminimas: Sėlenas suberti į dubenėlį, įmušti kiaušinį, užpilti pasukomis ir išmaišyti. Nuluptus
svogūnus supjaustyti kubeliais. Nuvalytus porus supjaustyti 2 cm storio žiedeliais ir nuplauti. Keptuve įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūnų kubelius, kol suminkštės. Suversti porų žiedelius, supilti sultinį, sukrėsti grietinę, pagardinti druska ir pipirais. Virti 10 minučių ant silpnos
ugnies. Maltą mėsą sumaišyti su išbrinkintomis sėlenomis, pagardinti petražolėmis, druska ir pipirais. Iš faršo suformuoti 8 nedidelius maltinius ir iškepti su aliejumi. Dažnai varyti. Krakmolą suaišyti su šlakeliu vandens ir sukrėsti į keptuvą su daržovėmis. Padažą užviriti, pasūdyti ir
apibarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|