Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
60 ????? 09.20.2024,
taxi fawad nummer,
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
nanoferma kas sukure,
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
0636894460,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jiesios pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jiestrakio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jiezno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jonavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jonažolių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų blauzdelės 1 česnakas Druska Vištienos prieskonių 200 gr majonezo 3 šaukštai medaus 1 šaukštelis juodųjų pipirų
Gaminimas: Pipirus, prieskonius, druską ir
česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu.
Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
|
|
|
|
|