Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Makedonijos sostine,
Salis, kurioje buvo sukonstruotas muzikos instrumentas armonika,
Lietuvos upe, tekanti i abu galus,
Vieta, kur palaidotas numirelis,
Romos politinis veikejas, romenu istorikas, pirmasis rases lotyniskai,
Pempių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pergalės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė baltų pupelių 1 stiklinė raudonų pupelių 15 mažų svogūnų 2 morkos 300 g kiaulienos Druska, Juodieji pipirai Petražolės 2 šaukštai
grietinės Aliejus
Gaminimas: Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas
morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų. Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
|
|
|
|
|