Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pauliaus Širvio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavasario g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavėsio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g grybų 2 mažos bandelės 30 g sviesto 2 svogūnai 2 kiaušiniai Petražolės Juodieji pipirai Druska 60 g kiaulių taulų 50 g kvietinių miltų 0.5 stiklinės
džiuvėselių
Gaminimas: Kartu sumalami išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytų petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai.
Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje. Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
|
|
|
|
|