Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
liverpool bournemouth,
duurzame kleding online,
????? 5ch,
lewis savill born essex,
christina showthread.php?,
radboud umc,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg kiaulienos sprandinės Didelis baklažanas Cukinija 2 saldžiosios paprikos Poras Alyvuogių aliejaus Druskos Šviežiai maltų pipirų Padažui: 1-2 saldžiosios
paprikos 200 g kreivabudžių Morkų 2 raudonieji svogūnai Didelė sauja džiovintų baravykų 2 rozmarinų šakelės Alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Baklažaną supjaustykite išilgai 1 cm storio riekelėmis, iš abiejų pusių pasūdykite ir mažiausiai 2 valandas laikykite
šaldytuve. Tada nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Sprandinę nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, aštriu peiliu padarykite įstrižų 11/2-2 cm gylio įpjovų. Gabalėliai turėtų būti apie 3 cm storio. Ištepkite kiaulieną alyvuogių aliejumi, įtrinkite druska, uždenkite
plėvele ir palikite. Paprikas ištepkite aliejumi ir 8-11 minučių kepkite iki 210 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol atsiras juodų dėmių.Tada išimkite iš orkaitės ir 10-15 minučių įdėkite į kepimo rankovę arba hermetišką maišelį.Paskui paprikas išimkite, nulupkite odelę, pašalinkite
vaiskotį ir sėklas.Minkštimą supjaustykite juostelėmis. Cukiniją nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis, porą - įstrižai į keletą dalių, tada išplaukite ir nusausinkite. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite paruoštas cukinijas, baklažanus ir porus iki aukso
spalvos. Pasūdykite ir atvėsinkite. Vėl imkitės mėsos: įpjovas po vieną atverskite, įtrinkite pipirais, pridėkite keptų daržovių ir gerai apspauskite. Apriškite sprandinę virvele, dar kartą ištepkite alyvuogių aliejumi ir apkepinkite didelėje keptuvėje ant stiprios ugnies iš visų pusių, kol
susidarys paskrudusi plutelė. Tada suvyniokite į foliją ir apie 3 valandas kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. 1 Kol mėsa kepa, paruoškite padažą. Džiovintus grybus užpilkite šiltu virintu vandeniu ir 25-30 minučių mirkykite. 1 Morkas, grybus, svogūnus ir paprikas
supjaustykite mažais kubeliais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus. Suberkite visas daržoves, grybus ir pakepinkite. Įmeskite rozmarinų lapelius ir įpilkite 3 šaukštus skysčio, kuriame mirko grybai. Užvirinkite, pasūdykite, sumažinkite ugnį ir patroškinkite dar 10
minučių. Mėsą išimkite iš orkaitės, nuimkite foliją, nuriškite virvelę ir kepkite ant grotelių dar 4-6 minutes. Paskui truputį ataušinkite. Supjaustykite porcijomis, dėkite šalia padažo ir tuojau pat tiekite.
|
|
|
|
|