Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
kmi weer,
rata creditara verivox,
pirma meile,
???,
?? ????? ?? ????,
viral smp 2 vs 4,
????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia deive, pasak graiku mitu, yra islindusi ("gimusi") is Dzeuso galvos,
Kokia diena buvo uzvakar, jei nuo dienos, kuri bus uzporyt, lieka dvi dienos iki sestadienio,
Kokia Dramblio Kaulo Kranto sostine,
Kokia Dzibucio sostine,
Kokia Eli Makbyl profesija,
Liepų g., Junčionių k., Alytaus r. sav.,
Trakų g., Junčionių k., Alytaus r. sav.,
Varėnės g., Junčionių k., Alytaus r. sav.,
Alyvų g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Aukštoji g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:5obuoliai 2 kiaušiniai 200 g cukraus 120 g sviesto 1,5 stiklinės miltų 250 g kokoso drožlių
Gaminimas:Gerai išplakite kiaušinius ir cukrų. Sviestą išlydyti. Tada suberkite
miltus, pusę kokosų drožlių ir supilkite ataušusį sviestą . Gautą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę. Obuolius nulupti supjaustyti(aš pjaustau smulkiai) Kepimo indą ištepkite sviestu,sudėkite obuolius
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 obuoliai 8 kiaušiniai 300 g kvietinių miltų 200 g cukraus 25 g sviesto Cinamonas
Gaminimas: Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus
ir išmaišykite vėl. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite. Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių karštyje. Kai pyragas
iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu. Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g varškės 2/3 stiklinės cukraus 3 kiaušiniai 125 g margarino 3 stiklinės miltų 0,5 šaukštelio sodos 5 obuoliai
Gaminimas: Tešlai: sumaišyti pakelį varškės, 2/3
stiklinės cukraus, 3 kiaušinius, margariną. Supilti 3 stiklines miltų, 1/2 šaukštelio actu nugesintos sodos. tešlą padalinti į dvi nelygias dalis. Blynas iš didesnės dalies - pyrago apačia, iš mažesnės - viršus. Ant apatinės dalies sudėti nuluptas obuolių skilteles (galite jas apibarstyti trupučiu
sukraus ir cinamonu), kita tešlos dalimi uždengti. Kraštus užspausti. Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje 40 min. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 200 g grietinės 150 g cukraus 5 kiaušiniai 10 obuolių Gaminimas: Kiaušiniai labai gerai išplakami su cukrumi. Supilama grietinė, išmaišome, ir suberiam miltus,
išplakame. 4 obuolius nulupame supjaustome kubeliais ir sudedame į riebalais patepta skardą/formą, supilame tešlą .Trumpai pakepame ir išimame tam, kad ant viršaus išdėliotume griežinėliais supjaustytus nuluptus likusius obuolius ir vėl dedame į orkaitę. Kepti kol gražiais paruduos. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 obuoliai, 200 g. sviesto, 270 g. cukraus, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 2 kiaušiniai, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 360 g. miltų.
Gaminimas: Susipjaustome
obuolius. Realiai jų kiekis priklauso nuo pačių obuolių dydžio. Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus. Išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame. Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gauta masė, laikui bėgant, stingsta. 2/5 tešlos
padengiame kepimo popieriumi išklotą formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto įnagį vis pamirkykit šaltame vandenyje. Pusę obuolių kiekio paklojame ant tešlos. Uždengiame 2/5 (skaičiuojant nuo pirminio jos kiekio) tešlos. Antrasis obuolių sluoksnis. Sunaudojame likusią pusę kiekio. Tešlos likutį
(1/5 nuo pirminio kiekio) ištampome ant obuolių tinkleliu. Itin patogu tai daryti konditeriniu švirkštu. Pyragas kepamas 175 C temperatūroje 30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 - 6 obuoliai 1 pakelis sviesto 10 šaukštų miltų 1 pakelis vanilinio cukraus 3 šaukštai grietinės 3 kiaušiniai 4 - 5 šaukštai cukraus 2 šaukštai kepimo
miltelių cinamonas
Gaminimas: Ištirpinti sviestą, sudėti kiaušinių trynius, vanilinį cukrų, miltus. Išmaišome. Kiaušinio baltymys išplakti iki purumo. Kepimo miltelius su grietine atsargiai sumaišyti su baltymais ir sudėti į masę. Supjaustyti obuolius, apibarstyti cukrumi
ir cinamonu. Sudėti obuolius į paruoštą masę. Kepti apie 200 C, apie 1h 15 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 270 g cukraus 2 kiaušiniai 360 g miltų 5 obuoliai 2 šaukšteliai kepimo miltelių pakelis vanilinio cukraus šaukštelis cinamono šiek tiek cukraus pudros kepimo
popieriaus
Gaminimas: Išlydome sviestą, supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus, išmaišome. Įmušame kiaušinius ir išsukame. Į turimą masę beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais, gerai išmaišome. 2/5 tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotos formos dugną. Forma
geriausiai tinka stačiakampė arba kvadratinė. Kad tešla mažiau liptų prie šaukšto, galima jį pamirkyt šaltame vandenyje. Nulupame ir supjaustome obuolius, pusę kiekio išdėliojame skardoje. Uždengiame 2/5 (skaičiuojant nuo pirminio jos kiekio) tešlos. Sudėliojame likusius obuolius. Tešlos likutį (1/5
nuo pirminio kiekio) ištampome ant obuolių tinkleliu. Itin patogu tai daryti konditeriniu švirkštu. Pašaunam į įkaitusią iki 170-180 laipsnių orkaitę, kepam apie 30-40 min. Iškepusį ir atvėsusį apibarstom cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė cukraus, 6 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 6 obuoliai.
Gaminimas: Įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir miltus. Visą masę plakti 5 min. ir supilti viską į skardą. Prieš
tai skardą ištepti aliejumi arba miltais. Išpylus masę, įdėti obuolius ir kepti 170 laipsnių temperatūroje, kol parus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,25 puodelio šilto vandens (puodelis 200ml talpos) 0,25 puodelio pieno 0,25 puodelio cukraus 100g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 3 puodeliai miltų 0,5 a.š. druskos 2
a.š. mielių 2 dideli obuoliai
Gaminimas: Kiaušinius išsukame su cukrumi. Į kiaušinių ir cukraus masę pilame ištirpintą margariną VILNIUS, šiek tiek druskos, vandenį, pieną, suberiame miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišome. Tešlą paliekame šiltai 1 val. Po 1
valandos tešla išklojame kepimo formą, patemptą margarinu. Ties viduriu šiek tiek suspaudžiame, kad gautųsi įdubimas. Į tešlos vidurį sudedame obuolių griežnėlius. Obuolius galima apšlakstyti pienu. Kepame 220 C orkaitėje apie 35-40 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 didelių obuolių 100 g margarino VILNIUS kepiniams 4 kiaušiniai 300 g cukraus 300 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 stiklinės apelsinų sulčių 1 žiupsnelis
druskos
Gaminimas: Margariną išsukame su cukrumi. Mušame kiaušinius, beriame druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Galiausiai suberiame miltus. Kad tešla nebūtų per kieta pilame apelsinų sulčių. Tešlą sudedame į kepimo skardą (prieš tai pateptą aliejumi ar
margarinu). Ant tešlos viršaus sudedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir kepame orkaitėje (180-200 C) apie 40 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 obuoliai 0,5 puodelio jogurto 460 g grietinės 1 stiklinė miltų 3 šaukštai cukraus 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 1 pakelis vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 15 g margarino
VILNIUS kepiniams, kepimo formai ištepti
Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepimo formą ištepame margarinu. Obuolius nulupame, supjaustome griežinėliais, išvalome, kad neliktų sėklų ir sėklalizdžių. Obuolius sudedame į kepimo formą. Užmaišome tešlą iš
likusių produktų ir užpilame ja obuolius. Kepame apie 40 minučių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė miltų 5 rūkštesni obuoliai 1 šaukštelis cinamono 1 šaukštelis kepimo miltelių 2 šaukteliai vanilinio cukraus 2 šaukštai cukraus 5
kiaušiniai margarinas
Gaminimas: Į bliūdą sumuškite penkis kiaušinius ir įberkite stiklinę miltų. Viską išplakite iki purumo, kai išplakate įberkite kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską išplakite. Sudėkite išdarinėtus, supjaustytus obuolius. Į skardą
įtieskite kapimo popierių ir ištepkite margarinu. Skardą pabarstykite cinamonu ir supilkite tešlą. Kepti 45 min 200 laipsnių. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5-6 obuolių 140 ml aliejaus arba tirpinto sviesto 130 g cukraus (jei obuoliai saldoki dėkit mažiau) 2 a.šaukštelio vanilinio cukraus arba 1 v. šaukšto naminio vanilės ekstrakto 2
kiaušinių 200 g miltų 2 a.šaukštelio kepimo miltelių 3 a. šaukštelių cinamono 30 g cukraus apibarstymui
Gaminimas: Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki purumo. Suberti vanilinį cukrų (arba vanilės ekstraktą), aliejų, viską permaišyti.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir persijotus suberti į indą, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardelę arba į silikoninį indą. Obuolius nusilupti, perpjauti į 4 dalis išimti sėklides, supjaustyti riekelėmis ir sudėlioti gausiai ant
viršaus. Obuolių turi būti daug! Cukrų sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago paviršių. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C ir kepti ~30 min., kol gražiai pakils, o įsmeigus į pyrago vidurį medinį pagaliuką, jis liks sausas. Skanaus!
|
|
|
|
|