Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 65-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 66-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 67-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 68-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 69-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg ešerio filė 2-3 virtos morkos 1-2 virti kiaušiniai 1 svogūnas 2 lauro lapai Santa Maria juodieji pipirai - pagal skonį Santa Maria duska - pagal skonį 2 šaukštai
želatinos 2 litrai vandens Žalumynų - truputį
Gaminimas: Į puodą sudėkite žuvies filė (supjaustytą nedideliais gabaliukais), įberkite prieskonių, sudėkite lauro lapelius ir smulkintą svogūną. Virkite apie 10-15 minučių. Žuvį išgriebkite ir sudėkite į indus, kuriuose
šaldysite, o sultinį atsidėkite. Iš sultinio išimkite lauro lapelius ir svogūną. Į sultinį įmaišykite ištirpintą želatiną (100 ml vandens). Pilkite sultinio ant žuvies, kad tik vos vos apsemtų. Ant žuvies sudėkite morkų griežinėlius, jei norite - marinuotų agurkėlių gabaliukų, kiaušinio
griežinėlius ir žalumynus. Viską užpilkite likusiu sultiniu. Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
|
|
|
|
|