Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Salis, kuri kaip manoma yra jogurto tevyne,
Salis, kuriai 1793 m., sv. romos imperatorius paskelbe kara,
Salis, kuriai budingas sukis "Wir welle bleiwen, wat mir sin! " (mes norime likti kuo esame) ,
Salis, kuriai iki 1999 m. priklause Rytu Timoro valstybe,
Krakiškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušiniai 5 šaukštai pieno 1 šaukštas miltų druska pipirai 8 gabalėliai keptų marinuotų strimėlių 3 stiklinės žuvies sultinio 2,5 šaukšto želatinos 0,5 indelio konservuotų
kukurūzų 1 virta morka 1 stiklinė šaldytų arba konservuotų žirnelių svogūnų laiškai aliejus kepimui
Gaminimas: 1 stiklinėje šalto žuvies sultinio išbrinkiname želatiną. Iš kiaušinių, pieno ir miltų, pabarstę druska ir pipirais, iškepame omletą. Jį atvėsiname ir
supjaustome juostelėmis. Šaldytus žirnelius apverdame pasūdytame vandenyje, morką supjaustome kubeliais. Ištirpintą želatiną sumaišome su likusiu sultiniu, paskaniname keliais šaukštais marinato nuo strimėlių. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis pradeda stingti, sudedame
strimėlių gabaliukus, susuktus į omleto juosteles ir susmeigtus mediniais pagaliukais. Šaldome, kol drebučiai visiškai sustingsta. Ištraukiame pagaliukus. Tada nedidelėmis dalimis pilame sultinio su želatina, sudedame svogūnų laiškus, žirnelius, kukurūzus ir morkas. Supilame paskutinę
sultinio dalį ir laikome šaltai, kol drebučiai sustingsta. Prie drebučių tinka įvairūs majonezo padažai.
|
|
|
|
|