Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Fiziniu pratimu, ugdanciu jega, istverme, greituma ir kitas ypatybes, sistema,
Fiziniu proceduru sistema, didinanti organizmo atsparuma nepalankiu aplinkos veiksniu (dazniausiai salcio) poveikiui,
Fiziologine moters bukle, kuriai budingas sumazejes lytiniu hormonu aktyvumas ir 6 menesius isnykusios menstruacijos,
Fiziologinis procesas, vykstantis moters organizme po apvaisinimo,
Fiziologiniu organizmo funkciju, ypac centrines nervu sistemos sutrikimas nuo alkoholio,
Gen. Prano Liatuko g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Jūros g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
K. Jauniaus g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Liepų g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
P. Cvirkos g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g maltos lašišos; 450 g maltos menkės arba lydekos; 2 šaukštai krakmolo; 2 kiaušiniai; žuvies prieskonių; 200 g šaldytų maltų špinatų; 0,5 svogūno; 1 maža morka; 7 šaukštai
džiūvėsėlių.
Gaminimas: Šį receptuką radau kitam tinklalapyje, bet kadangi išbandžiau pati ir namiškiams patiko, tad siūlau ir jums išmėginti. Maltą lašišą kiek galima nuspausti, kad kuo mažiau šlapia būtų. Įmušti kiaušinį, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką,
šaukštą krakmolo ir džiuvėsėlių. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo masės šlapumo. Ji neturi būti kieta, bet ir neskysta. Panašiai kaip kotletukams. Šią gerai išminkytą masę dedame į kepimo indą, kuris išklotas kepimo popieriumi. Ruošiame kitą masę: maltą menkę taip pat gerai nusunkiame, dedame
kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiuvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją dedame ant lašišos masės ir gerai suplojame. Kepame 30 minučių 160 0C orkaitėje. Iškepus ir atvėsinus, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus :)
|
|
|
|
|