Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bijūnų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gėlių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gvazdikų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Jurginų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Lelijų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lydekos filė 1 svogūnas 4 riekės batono 1 kiaušinis 2 v.š. džiūvėsių 0,5 a.š. sezamo sėklų 200ml pieno batono mirkymui aliejus druska ir
pipirai
Gaminimas: Batoną pamerkiame 5-8 minutėms į vandenį (ar pieną). Batoną nusausiname. Malimo mašima sumalame žuvies filė kartu su svogūnu ir išmirkytu batonu. Masę permalame dar kartą (taip neliks jokių smulkių kauliukų). Į faršą beriame druskos ir pipirų, dedame
kiaušinį, beriame sezamo sėklas, džiūvėsius ir viską išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus lydekų kotletukus, kuriuos kepame po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šviežios lydekos mėsos 1 vidutinės morkos 1 mažesnio svogūno 2 riekelių batono 70 g pieno 30 g tirpinto sviesto 1 kiaušinio 1 šaukšto krakmolo 1 šaukšto citrininių žuvies
prieskonių 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio lauro lapelių 1 žiupsnio džiovintų čiobrelių 1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų 2 saujelės smulkintų žalių bazilikų 1 šaukšto druskos Aliejaus (kepimui) 100 g džiuvėsių
Gaminimas: Žuvies mėsą be
didesnių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti druską ir prieskonius, išmaišyti. Būtų gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. Apvolioti džiuvėsiuose ir, apkepus ant
aliejaus, troškinti uždengtoje keptuvėje, įpylus apie stiklinę vandens. Troškinti apie 15 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (ešerio, lydekos ar pan.) 150 g virtų ryžių 50 gramų baltos duonos 100 ml pieno 4-5 svogūnų laiškų 1 saujos džiūvėsėlių Santa Maria druskos ir pipirų - pagal
skonį 3-4 šaukštai augalinio aliejaus
Gaminimas: Žuvies filė sumalkite. Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės, nusausinkite. Piene išmirkykite duoną. Maltą žuvį sumaišykite su piene išmirkyta duona, susmulkintais svogūnų laiškais, prieskoniais ir ryžiais. Iš
gautos žuvies faršo suformuokite blynelius. Pavoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Apie 15 min., apkepkite iš abiejų pusių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg žuvies file 1 svogūno batono (mažiau nei pusė) 0,5 pieno 1 kiaušinio Druskos Pipirų
Gaminimas: Į pieną pamerkti batoną. Tada išmirkytą
batoną sudėti į žuvies faršą, įmyšti kiaušinį, berti pipirų, druskos, sudėti sutarkuotą svogūną ir išmaišyti faršą. Formuoti kotletus ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių, prieš tai apvolioję džiūvėsiuose.
|
|
|
|
|