Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jūros lydekos filė; 300 g ryžių; 200 g šparaginių pupelių; 200 g konservuotų kukurūzų; 200 g konservuotų žirnelių; 2 morkos; majonezo; tarkuoto fermentinio sūrio
užbarstymui; druskos pagal skonį; juodųjų pipirų pagal skonį; žuvies prieskonių.
Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputį apkepti keptuvėje, apvoliojus miltais. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius
išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos - virtus ryžius, o ant viršaus dėti daržoves ir kepti 180 C karštumo orkaitėje. Baigiant kepti, uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezo bei dar pakepti, kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|