Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
K. Chodkevičiaus g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Kranto g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Liepos g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Miškų g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
P. Skorynos g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g jūros lydekos 300 g menkės 200 g ešerio 0,5 gabaliuko saliero stiebo 0,5 saldžios paprikos 1 morkos 100 g žirnelių 1 pundelio petražolių 2 žiupsneliai lauro lapelių 2
žiupsneliai pipirų 1 šaukšto druskos 1svogūno 1 riekelė batono 2 šaukštai krakmolo 50 g aliejaus 1 kiaušinis
Gaminimas: Žuvis išdarinėti ir iš jų išimti mėsą. Ją sumalti su batonu kelis kartus. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir
gabaliuku saliero. Suversti į žuvies masę. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žirnelius. Lengvais išmaišyti. Kepti formoje arba suteikus tam
tikrą formą, folijoje apie 30 min.
|
|
|
|
|