Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upelio 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Upelio 5-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Upelio 6-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Upelio 7-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Upelio 8-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų žirnių 50 g kiaulienos lašinių ar grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad
apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos. Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine. Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno,
saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
|
|
|
|
|