Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zylių g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Žibučių g., Papilvio k., Prienų r. sav.,
Aušros g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Lelijų g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Liepų g., Purvininkų k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: žiedinis kopūstas; 350 g. maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; 1 poras; 3 skiltelės česnako; druskos ir pipirų; petražolių.
Padažas: 1,5 v. šaukšto sviesto; 3 v.
šaukštai miltų; 1 stiklinė pieno; žiupsnelis muskato riešuto; druskos ir pipirų;
Gaminimas: Žiedinį kopūstą reikia šiek tiek apvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti su česnaku, trupučiu petražolių bei druska, pipirais. Supjaustyti griežinėliais porą. Kol kopūstas su
faršu pravės, pasidaryti padažą – puodelyje išlydyti sviestą, po to supilti miltus ir viską gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti pieną, viską pastoviai maišyti. Berti muskato riešutą, druską bei pipirus. Atvėsusį padažą sumaišyti su tarkuotu sūriu. Į kepimo formą, išteptą trupučiu sviesto, dėti
žiedinius kopūstus, ant viršaus kloti faršo sluoksnį, tuomet paskleisti poro sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai aprus sūris. Skanaus :)
|
|
|
|
|