Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lino 1-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 2-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 3-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 4-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 5-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: žiedinis kopūstas; 350 g. maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; 1 poras; 3 skiltelės česnako; druskos ir pipirų; petražolių.
Padažas: 1,5 v. šaukšto sviesto; 3 v.
šaukštai miltų; 1 stiklinė pieno; žiupsnelis muskato riešuto; druskos ir pipirų;
Gaminimas: Žiedinį kopūstą reikia šiek tiek apvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti su česnaku, trupučiu petražolių bei druska, pipirais. Supjaustyti griežinėliais porą. Kol kopūstas su
faršu pravės, pasidaryti padažą – puodelyje išlydyti sviestą, po to supilti miltus ir viską gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti pieną, viską pastoviai maišyti. Berti muskato riešutą, druską bei pipirus. Atvėsusį padažą sumaišyti su tarkuotu sūriu. Į kepimo formą, išteptą trupučiu sviesto, dėti
žiedinius kopūstus, ant viršaus kloti faršo sluoksnį, tuomet paskleisti poro sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai aprus sūris. Skanaus :)
|
|
|
|
|