Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l spanguolių 1,5 kg cukraus 500 g obuolių Vanilinio cukraus
Gaminimas: Spanguoles sumalkite mėsmale. Dėkite nuluptus ir mažais kubeliais pjaustytus obuolius. Berkite cukrų ir
gerai išmaišykite. Palikite keleta dienų. Retsykiais pamaišykite, kad obuoliai prisigertų spanguolių sulčių. Paskui užberkite vanilinio cukraus ir supilstykite uogienę į karštus stiklainius (tiks ir moliniai indai). Dėti juos 2 valandoms į šiltą krosnį ar orkaitę, kad apžiūtų. Išėmę sandariai
uždarykite. Uogienę laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|