Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piliakalnio g., Stanelių k., Plungės r. sav.,
Sodų g., Stanelių k., Plungės r. sav.,
Stoties g., Stanelių k., Plungės r. sav.,
Švyturio g., Stanelių k., Plungės r. sav.,
Alsėdžių g., Stirbaičių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šokolado (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) 1 apelsino žievelė, tarkuotos 2 a. š. S ANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų 300 g mažų zefyrų 150 g riešutų (arba
pasirinktų keksų barstinių) 1 pakelio medinių krapštukų / ledinukų lazdelių
Gaminimas: Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino
žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius
ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
|
|
|
|
|