Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
146 metrai aukscio, pagrindas 230 metru, kas tai,
Kai B. Sow paklause, kodel moterys gyvena ilgiau uz vyrus, jis pasake: jos juk neturi ..? ,
Kaip vadinamas pirmas kaklo slnkstelis,
Ka lotynu kalboje reiskia zodis "altorius",
Indijoje - peona, Kinijoje - di dzu ci, Japonijoje - oibane, JAV -batldoras, o pas mus,
Dvarčionių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvynių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dzūkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Džiaugsmo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas kiaulienos skrandžio (ar jaučio), 2 lauro lapeliai, Juodųjų pipirų truputį Muskato truputį 1 svogūnas, 1 salieras, 1 morka, 20 gramų fermentinio sūrio, 40 gramų
sviesto, Druskos pagal skonį
Gaminimas: Išvalytas ir išmirkytas skrandis užpilamas šaltu vandeniu ir 1—3 kartus apvirinamas. Po to skrandis verdamas su prieskoninėmis daržovėmis, kol suminkštės (3—4 val.). Išviręs atvėsinamas ir supjaustomas rėželiais, sudedamas į puodą, pridedama
kiek sviesto, prieskonių, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio, įpilama truputis sultinio ir troškinama. Šis patiekalas dar vadinamas kaip blėkai ar plėkai.
|
|
|
|
|