Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčio Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg žalių pomidorų 1 kg svogūnų 1 kg morkų 1 kg paprikų 650 g. konservuotų žirnelių 250 ml acto 3 šaukštai druskos
Prieskoniai kiekvienam stiklainiui 750 ml: 40 ml
aliejaus 2-3 kartieji pipirai 2 kvapnieji pipirai 2 gvazdikeliai lauro lapelis
Gaminimas: Pomidorus, svogūnus, morkas ir paprikas supjaustyti norimais kubeliais ir pasūdytame vandenyje apvirti apie 10 min. Daržovės sukrėsti į kiaurasamtį , pasūdyti ir palaikyti apie
pusvalandį ant didesnio puodo, kad į puodą nubėgtų skystis. Konservuotus žirnelius be užpilo sumaišyti su daržovėmis, ir užpilti actu, sumaišytu su gautu skysčiu . Dar kartą gerai išmaišyti. Į marinavimui paruoštą iškaitintą stiklainį įpilti pakaitintą aliejų, sudėti prieskonius ir daržovės,
uždengi ir pasterizuoti - 30 min. Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais.
|
|
|
|
|