Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. ir K. Aleksų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. ir M. Akelaičių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Jablonskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Jasinskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Kriščiūno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g mėsos 600-700 g rūgštynių ir špinatų lapų (Rūgštynės) 1 svogūnas kapotos petražolės 1 šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 2 lauro lapai (Lauro lapas) 3 kiaušiniai 3-4
šaukštai grietinės pipirai druska
Gaminimas: Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės. Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį. Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek
tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min. Prieš baigiant virti pasūdyti. Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai
išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.
|
|
|
|
|