Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varyklos g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Vėjo g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Vilemų g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Žiemkelio g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Gandrų g., Digrių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos su lašinukais (išpjovų) 1 galvutė česnako šiek tiek čiobrelio, mairūno, raudonėlio, rozmarino, baziliko, šalavijo, petražolių/kalendros 1 šaukštas citrinų sulčių šaukštas
aliejaus šaukštelis vorčesterio arba sojų padažo pipirai, druska padažui: 0,5 l Obuolių tyrės 3 valgomi šaukštai kečupo keli lašai tobasco padažo
Gaminimas: Visus ingredietus sumaišome. Mėsą supjaustome norimo dydžio gabaliukais, užpilame marinatu, paliekame
1 valandai. Pusė litro obuolių tyrės sumaišyti su kečupu ir tobasco padažu. Mėsą pasistovėjusią sudėti į skardą, aplieti padažu ir pašauti į iškaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Viską kepti apie 1 valandą. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis. Aš patiekiau su bulvėmis ir briuselio
kopūstukais. Skanaus!
|
|
|
|
|