Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stirnos galiniai kumpiai druska pipirai lauro lapai aštrūs mėsos prieskoniai
Gaminimas: Nukauliname mėsą nuo galinių kumpių ir supjaustome 4cm pločio ir 15 cm ilgio
juostelėmis. Įtriname mėsą druska, prieskoniais. Sudedame į šaldytuvą, laikome ten maždaug 3-4 dienas vis nupildami susikaupusį skystį. Po 4 dienų išėmę kumpiukus susukame į medžiagą, kiekvieną įsuktą kumpiuką tvirtai apsukame siūlu. Taip paruoštus kumpiukus galima pakabinti prie
radiatoriaus ir laikyti porą savaičių, kol sudžius. Šie kumpiukai puikiai tinka prie alaus, vyno. Skanaus.
|
|
|
|
|