Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Au" [numeris 79],
Cheminis elementas, kurio simbolis "B" [numeris 5],
Amerikieciu techno muzikos atstovo pseudonimas, pasirinktas del giminystes su rasytoju Hermanu Melviliu,
Amerikietis, 1954 metais gaves Nobelio literaturos premija,
Amerikietis, vienas is lietuvos krepsinio rinktines asistentu Sidnejaus olimpinese zaidynese [liet.],
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 100g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 100g cukraus 1 žiupsnelis druskos 2 a.š. vanilinio cukraus 1 a.š. kepimo miltelių 150 g miltų Varškės
sluoksniui: 400 g varškės 0,5-1 litras jogurto (be priedų) 4 v.š. cukraus (galima ir daugiau) 15 g želatinos 1 a.š. citrinos sulčių Uogų sluoksnis: 2 stiklinės vyšnių su cukrumi (tinka ir vyšnių uogienė)
Gaminimas: Margariną ištirpiname ir išmaišome su
cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu. Beriame žiupsnelį druskos, kepimo miltelių ir miltų. Iš tešlos suformuojame biskvitinį lakštą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 25 minutes. Kol kepa biskvitas pasigaminame varškę. Sumaišome visus vaškės sluoksnio ingredientus (želatiną reikia
ištirpinti 30 ml vandenyje) ir išplakame su mikseriu. Iškepusį ir atvėsusį biskvitą dedame į torto formą. Jei reikia biskvitą apipjaustome. Ant biskvito sudedame varškės sluoksnį ir dedame į šaldytuvą bent 4 val. Kai pyragas jau sustengęs ant viršaus užpilame vyšnias. Pagamintą pyragą
šaldytuve reikėtų palaikyti dar 1 val. Skanaus!
|
|
|
|
|