Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kino teatras Klaipedoje,
Tolygus dienos sviesos silpnejimas po Saules nusileidimo,
Lietuvos miestas kuriame 1950 m. uzfiksuotas didziausias iskritusio sniego kiekis per viena karta (32cm) ,
Mokslas, tiriantis Zemes klimata, jo formavimosi salygas ir priezastis, klimatu tipus, ju pasiskirstyma Zemeje ir pakitimus laiko atzvilgiu,
Mokslas apie Zemes atmosfera, jos sandara, savybes, silumos ir vandens balansa, oro masiu judejima ir joje vystancius kitus fizinius procesus,
Jurginų g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Medelyno g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Miško g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Pievų g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Pušyno g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 250-300 g miltų 150 g margarino VILNIUS kepiniams 150 g cukraus 1 kiaušinis 1 šaukštelis kepimo miltelių Užpildymui: 600 g varškės 2 kiaušiniai 150 g
cukraus 150 g grietinės 800-900 g uogų: mėlynių / serbentų/ spanguolių / vyšnių - aš naudojau
Gaminimas: 1. Paruoškite tešlą: persijokite miltus su kepimo milteliais. Margariną supjaustykite gabalėliais, sudėkite į miltus ir sutrinkite. Suberkite cukrų ir
įmuškite kiaušinį, išminkykite tešlą. Susukite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių. 2. Kol tešla šaldytuve paruošime užpildymą: varškę triname per sietą, pridedame grietinės, kiaušinių ir cukraus. Viską gerai išsukame su maišytuvu iki vientisos masės. 3. Atšaldytą tešlą gerai
iškočiojame ir suformuojame kepimo skardoje 4-5 cm aukščio pagrindą. Tešlą sudedame ant dugno, vidurį suspaudžiame, kad gautųsi kraštai aukštesni. 4. Ant pagrindo supilame išplaktą užpilą ir ant viršaus sudedame vyšnias be kauliukų. 5. Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 35 minutes.
|
|
|
|
|