Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tadzikistano Respublikos ISO,
Tadziku mokslininkas, gydytojas, gyvenes X-XI a,
Tai ne tavo, o .....,
Tai, kas lieka is cigaretes ja surukius,
Tai, kas nuo visu slepiama,
Tujų g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Tulpių g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Upelio g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Ažulaukės g., Ažulaukės k., Vilniaus r. sav.,
Nemenčinės g., Ažulaukės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 bulvių 100 g rūkytos šoninės 2 v.š. miltų svogūno arba porų vidutinio dydžio morkos druskos aliejaus
Gaminimas: Bulves nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Atvėsusias sumalame. Į gautą masę įberiame miltus, supjaustytus svogūnus (porus), šoninę, tarkuotą morką ir gerai išminkome. Gautą masę padaliname į keturias dalis, iš jų suformuojam blynelius ir kepame juos įkaitintame aliejuje. Skanaus :)
|
|
|
|
|