Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 3-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 4-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 5-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 6-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Šakių g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Nedideli agurkai, vynuogių lapai.
Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio
agurkų marinavimui.
Gaminimas: Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir
palikti valandai. Po valandos marinatą nupilti atgal į puodą, tada suberti prieskonių marinavimui mišinį ir vėl užkaitinti. Į kiekvieną stiklainį įdėti po skiltelę česnako ir užpilti karštu marinatu. Stiklainius užsukti ir iškart nešti į rūsį ar atvėsinti šaltam vandeny. Agurkai gaunasi traškūs,
išlieka žalia spalva, o vynuogių lapai suteikia specifinį skonį. Vynuogių lapų, atidarius stiklainį, neišmetu, o gaminu armėniškus "balandėlius"- dolmą. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|