Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švenčionių g., Naujojo Daugėliškio k., Ignalinos r. sav.,
Darželio g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Ilgių g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Jaunystės g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Mokyklos g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos faršo 100 g ryžių 150 g vynuogių lapų vanduo
Gaminimas: Apvirtus ryžius ir kiaulienos faršą sumaišome. Vynuogių lapus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome
1-2 min. Tuomet ant kiekvieno lapo dedame 1 arba 2 šaukštelius įdaro (priklausomai nuo lapo dydžio) ir suvyniojame. Likusiais lapais išklojame keptuvės dugną, sudedame „balandėlius“ ir užpilame vandens, kad viską apsemptų. Uždengiame dangčiu ir verdame virš silpnos ugnies, apie valandą.
Patiekiame su grietine. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|