Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Statybininkų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Taikos g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Tylioji g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Turgaus g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Ulonų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3-5 nemaži grybai Šaukštelis miltų 0,5 stiklinės grietinės Nedidelis gabaliukas fermentinio sūrio Sviesto arba aliejaus Druskos Prieskonių
Gaminimas: Šiam patiekalui
labiausiai tiktų baravykai. Tačiau gerai ir kitokie. Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti. Nuvarvinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti. Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti. Supilti grietinę ir pakaitinti
iki virimo. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių. Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų.
|
|
|
|
|