Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lengvas, laikinai gyvenamas trobesys,
Lietuviu poete, eilerasciu rinkiniu? Ugnies lasai",? Dienos? dovanos",? Ant zemes delno" ir kt, autore,
Vandens molekules radikalas OH, susidedantis is deguonies ir vandenilio atomu,
Didziausias siuo metu zemeje gyvenantis paukstis,
Miestas, kuriame posedziauja tarptautinis teismas,
Lakštingalos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g šaldytų virtų krevečių 200 g virtų arba konservuotų voveraičių po 3 šaukštus majonezo ir pomidorų padažo 40 g tarkuoto parmezano 40 g sviesto šviežių prieskoninių
žolelių
Gaminimas: Atšildytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite su grybais. Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite krevetes su grybais.
Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę. Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.
|
|
|
|
|