Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giminių 2-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Giminių 3-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Giminių skg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Joninių g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Kelininkų 1-oji g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Punšas - tradicinis karnavalų gėrimas. Jis buvo itin populiarus Vokietijos imperatoriaus dvare. Tai puikiai šildantis ir gan stiprus alkoholinis gėrimas. 6 stiklinės 300 g cukraus 1 l baltojo
vyno 1/4 l romo 6 šaukštai citrinos sulčių Priedai Trapūs sausainiai, spurgos arba traškūs vafliai.
Gaminimas:
Į 1/2 litro vandens suberti cukrų ir užvirinti. Supilti baltąjį vyną, pašildyti (bet nevirti). Pašildyti romą ir supilti į punšą. Supilti
perkoštas citrinos sultis ir pagardinti pagal skonį. Patiekti karštą. Patarimas Plonai nuluptą citrinos žievelę nuįlauti ir trumpam panardinti į punšą, kad būtų aromatingesnis. Vasarą Išvirtą punšą atvėsinti ir 2 valandas palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant įberti ledo gabalėlių ir
įpilti truputį mineralinio vandens. Galima patiekti su kepinukais.
|
|
|
|
|