Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Turgaus g., Kaltinėnų mstl., Šilalės r. sav.,
Varnių g., Kaltinėnų mstl., Šilalės r. sav.,
Karoblio g., Košių I k., Šilalės r. sav.,
Kražių g., Košių I k., Šilalės r. sav.,
D. Poškos g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų bluazdelių 3 - 4 skiltelių česnako Juodųjų pipirų, maltų Druskos 3 lakštų sluoksniuotos tešlos 200 - 300 pievagrybių 1
svogūno
Gaminimas: Blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska, trintu česnaku ir pamarinuoti keletą valandų. Ant didelės ugnies blauzdeles trumpai apkepti keptuvėje ir atvėsinti. Sluoksniuotos tešlos lakštą, truputį pakočiotą, padalinti į 2
dalis. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti ir apkepinti, kol gražiai apskrus. pabarstyti prieskoniais. Atvėsinti ir sudėti ant tešlos lakšto, o ant viršaus vištienos blauzdelę. Tešlą viršuje tiesiog stipriai suspausti. Kepti 200°C įkaitintoje orkaiteje, kol apskrus.
|
|
|
|
|