Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Meistras ir margarita dar vadinamas,
Melynas korundas,
Meninio vaizdavimo tipas, pagristas fantastika, grazaus ir bjauraus, juokingo ir baisaus deriniais,
Menulzuve,
Mes pradedame dometis zmonemis, kai pamatom, kad jie ..? ,
Pasagos 1-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 10-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 2-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 3-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pasagos 4-oji g., Mažųjų Būdežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 gabaliukai vištienos file; 1 vidutinio dydžio morka; 1 geltonoji paprika; 1 raudonoji paprika; keli griežinėliai cukinijos; 1 svogūnas; 8 plonų šoninės gabaliukų; 1 šaukštelis
vištienos prieskonių; Druska ir pipirai; 3 šaukštai aliejaus kepimui; 1 šaukštas citrinos sulčių. Padažas 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių; 0,5 stiklinės daržovių sultinio; 1 obuolys; 1 valgomasis šaukštas medaus; truputis juodųjų pipirų; 1 arbatinis
šaukštelis kario.
Gaminimas: Vištienos file pabarstome vištienos prieskoniais ir apvyniojame šoninės gabaliukais. Morką nuskutame, supjaustome skrituliukais ir dedame į verdantį vandenį virti apie 3 minutes. Saldžiąsias paprikas išvalę supjaustome gabaliukais. Svogūnus pjauname į 8
dalis. Ant iešmo suverti po 2 gabaliukus mėsos, tarp jų komponuoti paprikas, morkas, cukinijas ir svogūnus. Iešmelius pabarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis. Vėrinukus kepti keptuvėje 8-10 minučių, retkarčiais pamaišant. Galima kepti ir orkaitėje arba lauko
kepsninėje.
Gaminame padažą. Į puodą įpilti 1 šaukštą citrinos sulčių ir sultinį, įdėti ten nuplautą, nuluptą be sėklų obuolį ir virti, kol obuolys suminkštės. Tuomet dėti medaus, likusį šaukštą citrinos sulčių, įberti šiek tiek pipirų ir kario. Viską gerai išmaišyti, jeigu reikia
pasmulkinti su blenderiu ir patiekti su vištienos vėrinukais. Skanaus :)
|
|
|
|
|