Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Trakų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Transporto g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Trumpoji g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Tulpių aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 220 g miltų 100 g sviesto 0,5 šaukštelio druskos 4 šaukštai vandens 2 vidutinės morkos 1 gabėlis sviesto 100 g šaldytų žirnelių 300-400 gvištienos filė 1 stiklinė
kefyro Druska Pipirai 2 šaukštai aliejaus 2 dideli kiaušiniai 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 2 šaukštai grietinės 75 g fermentinis sūrio 0,5 šaukštelio kumino 0,5 šaukštelio ožragės Paprikos
milteliai Raudonėlio
Gaminimas: Vištieną supjaustyti kubeliais ir užpilti kefyru. Palikti pastovėti bent valandai. Miltus sumaišyti su druska ir įpjaustyti sviestą. Tada pirštais trinti, kol susitarys trupiniai. Pilti vandenį ir išminkyti tešlą. Suvynioti į plėvelę ir dėti į
šaldytuvą. Morkas supjaustyti juostelėmis. Sviestą išlydyti, suberti morkas ir patroškinti, vėliau suberti žirneliu ir dar patroškinti (jei trūks drėgmės, tai galima įpilti šlakelį karšto vandens). Vištieną nukošti, sumaišyti su druska ir prieskoniais. Kitoje keptuvėje įkaitinti riebalus ir suberti
vištienos gabalėlius ir šiek tiek pakepinti vis maišant, kol vos pasikeis spalva (perkepinti nereikia, kad neprarastų vištiena savo drėgmės). Tiek morkas, tiek vištieną atvėsinti. Orkaitę įkaitinti iki 200 laisnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir tešla iškloti dugną bei kraštus. Subadyti pagrindą
šakute ir dėti į orkaitę dešimčiai minučių. Kol kepa pagrindas, kiaušinius išplakti su grietine, sultiniu ir įmaišyti smulkiai tarkuotą sūrį. Sudėti atvėsusią mėsą ir daržoves. Gardinti prieskoniais. Gerai išmaišyti ir pilti į apkeptą pagrindą. Išlyginti paviršių ir šauti į orkaitę 30-40 minučių.
Skanaus!
|
|
|
|
|