Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Specialistas, nustatantis ir salinantis kompasu deviacija,
Vilniniu aviu veisle, isvesta Anglijoje, Devono grafysteje,
Valstybes vadovo ar vyriausybes aktas, kuriuo paskelbiama, kad negalioja ju paskirti diplomatinio atstovo veiksmai, atlikti be igaliojimo,
Klaidingai informuoti, skleisti dezinformacija,
Keliasdesimties kadru pozityvine kino juosta,
Beržo Sodų 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Beržo Sodų 3-ioji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Beržo Sodų 4-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Liepų g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Obelėlės g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g vištienos 20 g sviesto 1 didelis svogūnas 2 v. š. raudonojo vyno 2 v. š. smulkintos džiovintos raudonos paprikos kalendra druska malti juodieji
pipirai Gaminimas: Vištieną išvirti ir sumalti mėsmale. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir apkepinti jame svogūnus. Į tą pačią keptuvę sudėti prieskonius, papriką, supilti vyną ir patroškinti keletą minučių. Viską sudėti į vištieną viską gerai sumaišyti ir
pertrinti. Gautą masę sudėti į norimos formos indą ir padėti 1 valandai į šaldytuvą. Suvartoti per maždaug 4 dienas. Skanaus.
|
|
|
|
|